BEMUTATKOZUNK

Önnek ajánljuk magunkat!

BEMUTATKOZUNK

A Nyíregyháza és Záhony közötti gyönyörű kisváros, Kisvárda igényes és kényelmes, minden minőségi elvárásnak megfelelő, újonnan épült, 2018 júliusában átadott, s máris népszerű, modern szálláslehetőségeként várjuk kedves vendégeinket!

A 18 férőhelyes Rózsakő Panzió 9 db kétágyas földszinti és emeleti szobát foglal elegáns és pihentető keretbe, melyek közül 1 szoba pótágyazható is. Valamennyi szobánk légkondicionált, megnyugtató és modern atmoszférájú, kifinomult eleganciát tükröz, és LCD TV-vel, saját zuhanyzóval, hajszárítóval, hűtővel felszerelve garantálja a maximális kényelmet. Kamerával megfigyelt, zárt belső parkolónk 15 parkolóhelye pedig a nálunk megszállók gépjárművekre vonatkozó vagyonbiztonságot biztosítja. Panziónk teljes komforttal felszerelt konyhája szintén szabadon áll vendégeink rendelkezésére, sőt térítésmentesen van lehetőség nálunk mosásra és vasalásra is.

A Rózsakő Panzió nevét a közeli és nagy múltú Rózsakő Étteremről kapta, amelynek történetéről és szolgáltatásairól itt olvashatnak:
www.roszakoetterem.hu. Különleges kedvezményként szállóvendégeink 10 % kedvezményben részesülnek a Rózsakő Étteremben vagy a belvárosi, Szent László utca 21. szám alatti Mamma Mia Gyorsétteremben és Pizzériában történő étkezésükből. (https://www.facebook.com/Mamma-Mia-1636897473233630/) A két étteremben történő rendezvényhez kapcsolódóan akár egyedi szálláskedvezményeket is tudunk biztosítani egyeztetés alapján.

Image placeholder

Gondolva a kisgyermekes családokra is, legkisebb vendégeink számára babaágyat, gyermekágyneműt, babakádat, sőt asztali etetőszéket is tudunk biztosítani bébiétel melegítési lehetőséggel. Szálláshelyünk vendégei számára térítésmentes Wi-fi szolgáltatja a korlátlan online kommunikációt és szórakozást. Sőt, amennyiben nem szeretné a nyaralás, kikapcsolódás, utazás alatt sem otthon hagyni kedvenc kutyáját, s amennyiben a kutyus jól szocializált, szobatiszta, s nem zavarja a többi vendég nyugalmát, egyéni igény és előzetes egyeztetés alapján megoldjuk kis kedvence kényelmes elszállásolását is.

Arra is lehetőséget biztosítunk, hogy vendégeink kikapcsolódásként szabadtéri főzéssel koronázzák meg itt tartózkodásukat, akár párban, akár barátokkal, kollégákkal, családdal vagy céges pihenés tagjaiként érkeznek hozzánk. A grillezéshez a faszenet, a bográcsozáshoz és a szalonnasütéshez pedig a tűzifát ingyenesen biztosítjuk. Könnyen és akadálymentesen megközelíthető szálláshelyünktől mindössze 1 km-re bowlingozási lehetőség található, 3 km-re pedig autóbérlésre is lehetőség van. Szálláshelyünk frekventált, autóbusszal és vonattal is könnyen megközelíthető.

Panziónk nem dohányzó, ezzel is védjük vendégeink nyugalmát, garantáltan maximális kikapcsolódást és kellemes pihenést kínálva. Nem csupán egyéni vagy páros szállásfoglalásra, hanem családi, baráti, iskolai, céges csoportok, esküvői és diplomáciai, üzleti rendezvények, sőt hazai vagy nemzetközi konferenciák résztvevőinek elszállásolására is tudunk lehetőséget biztosítani egyeztetés alapján, a teljes panzió lefoglalása esetén akár egyedi opciókkal.


RÓZSAKŐ PANZIÓ-KISVÁRDA:
AZ ÖN KÉNYELMES SZÁLLÁSA.